Opperdepop: mieschoteltje met paksoi 7-9 mnd
Je kunt niet jong genoeg beginnen met Aziatisch eten: de mie en paksoi worden gestoofd tot zachte smaken.
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen. Borstel de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit de olie in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en bak de champignons op laag vuur 4 min., totdat het vocht vrijkomt. Voeg de paksoi en het water toe. Laat met de deksel op de pan 5 min. zachtjes stoven.
Giet de groenten en mie af. Pureer met de ham tot een fijne puree met de staafmixer of in de keukenmachine. Verdun eventueel met wat gekookt water.
Opperdepop: mieschoteltje met paksoi 7-9 mnd
Je kunt niet jong genoeg beginnen met Aziatisch eten: de mie en paksoi worden gestoofd tot zachte smaken.
null porties
150 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paksoi in repen. Borstel de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit de olie in een kleine koekenpan met antiaanbaklaag en bak de champignons op laag vuur 4 min., totdat het vocht vrijkomt. Voeg de paksoi en het water toe. Laat met de deksel op de pan 5 min. zachtjes stoven.
Giet de groenten en mie af. Pureer met de ham tot een fijne puree met de staafmixer of in de keukenmachine. Verdun eventueel met wat gekookt water.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g mie
75 g paksoi
50 g champignons
1 tl traditionele olijfolie
3 el kraanwater
3 plakjes schouderham
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine