Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
bewaar
bewaar

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus

Een heerlijke smaakcombinatie: mosterd en tijm zijn voor elkaar gemaakt. En dat proef je!

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit 2 el boter in een koekenpan en bak de haaskarbonades op middelhoog vuur in 8 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.

Verhit ondertussen de rest van de boter in een hapjespan. Voeg de prei, snijbonen en de helft van de tijm toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de bonen toe en warm 3 min. door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Voeg de slagroom, mosterd en de rest van de tijm toe aan het achtergebleven bakvet van de karbonades. Verkruimel het kippenbouillontablet erboven en laat al roerend 2 min. op middelhoog vuur zachtjes koken.

Verdeel het bonen-preimengsel over de borden, leg op elk bord een haaskarbonade en serveer met de mosterdjus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus

Een heerlijke smaakcombinatie: mosterd en tijm zijn voor elkaar gemaakt. En dat proef je!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig