Dan dan-noedels met choisum
Knapperige en frisse groenten in een pittige roerbakschotel.
Aan de slag
Doe de noedels in een ruime kom en giet er kokend water over tot ze onderstaan. Laat 10 min. staan.
Snijd ondertussen de choisum in stukken van 2 cm en snijd de knoflook fijn.
Verhit een wok zonder olie of boter en roerbak het gehakt in 5 min. rul. Giet het overtollige vet af. Voeg de honing toe en roerbak 1 min. mee. Schep het gehakt uit de wok op een bord.
Verhit de chili-olie in de wok en roerbak de choisum, paprikamix en knoflook 1 min. Giet de noedels af, voeg met het gehakt en de sojasaus toe aan de groenten en schep om.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Dan dan-noedels met choisum
Knapperige en frisse groenten in een pittige roerbakschotel.
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de noedels in een ruime kom en giet er kokend water over tot ze onderstaan. Laat 10 min. staan.
Snijd ondertussen de choisum in stukken van 2 cm en snijd de knoflook fijn.
Verhit een wok zonder olie of boter en roerbak het gehakt in 5 min. rul. Giet het overtollige vet af. Voeg de honing toe en roerbak 1 min. mee. Schep het gehakt uit de wok op een bord.
Verhit de chili-olie in de wok en roerbak de choisum, paprikamix en knoflook 1 min. Giet de noedels af, voeg met het gehakt en de sojasaus toe aan de groenten en schep om.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g Sadee rijstnoedels 10 mm
500 g choisum
2 tenen knoflook
300 g half-om-halfgehakt
1 el vloeibare honing
1 el Lee Kum Lee chiu chow chili-olie
150 g rauwkost zoetepaprikamix
3 el Japanse sojasaus