Pompoenchutney
bewaar
bewaar

Pompoenchutney

Zó gemaakt en zeer smaakvol door de specerijen.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de uien. Snijd de pompoenstukjes fijn. Snijd de appel in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de koriander 3 min. Voeg de pompoen, appel, gember, azijn, suiker en kaneel toe en breng aan de kook.

Laat de chutney 5 min. koken. Neem de pan van het vuur en doe in de weckpot. Laat in ca. 30 min. afkoelen tot kamertemperatuur. Sluit de pot en bewaar in de koelkast.

combinatietipLekker bij gehaktballen en stoofvlees.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoenchutney

Zó gemaakt en zeer smaakvol door de specerijen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig