Bospeen met gember
De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 210 ºC. Schil de bospeen, maar laat 3 cm groen zitten. Kook 4 min.
Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Meng de gember met de olie, koriander en kaneel. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet de peen af en schep om met de kruidenolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 25 min. in het midden van de oven. Bon appétit!
Bospeen met gember
Instructievideo - 01:47 min.
Bospeen met gember
De worteltjes worden door de kruidenolie in de oven lekker zacht.
bijgerecht
null personen
165 kcal
35 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 210 ºC. Schil de bospeen, maar laat 3 cm groen zitten. Kook 4 min.
Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Meng de gember met de olie, koriander en kaneel. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet de peen af en schep om met de kruidenolie en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster ca. 25 min. in het midden van de oven. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 verse bospeen
1 tl gemalen kaneel
2 tl Ketoembar gemalen koriander
4 el traditionele olijfolie
2 cm verse gember
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier