Omeletmuffins met witlofsalade
bewaar
bewaar

Omeletmuffins met witlofsalade

Omelet nieuwe stijl: in muffinvorm en met knapperige croutons.

20 min. bereiden / 15 min. oventijd

11 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de holtes van de muffinvorm in. Snijd de champignons in kleine stukjes. Verdeel de champignons over de holtes. Rasp de kaas.

Klop met een garde de eieren los met het water, de tijm, ⅓ van de kaas, peper en eventueel zout. Schenk het eimengsel over de champignons. Bak de omeletmuffins in het midden van de oven in ca. 15 min. goudbruin en gaar.

Snipper de ui en meng met de rodewijnazijn en olie in een grote kom tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat 5 min. staan.

Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en halveer ze. Verwijder de harde kern en snijd het lof in dunne reepjes. Snijd de peterselie fijn. Meng het lof en de peterselie door de dressing in de kom. Meng de rest van de kaas en de croutons erdoor.

Neem de omeletmuffins uit de vorm en serveer met de witlofsalade.

Omeletmuffins met witlofsalade

Instructievideo - 03:36 min.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Omeletmuffins met witlofsalade

Omelet nieuwe stijl: in muffinvorm en met knapperige croutons.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig