Braadworst & cranberryzuurkool
De verrassing zit 'm in de frisse, zoetzure cranberry's.
Aan de slag
Spoel de zuurkool onder koud stromend water en laat uitlekken. Verhit 2 el olie in een pan met dikke bodem en bak het komijnzaad 1 min. op middelhoog vuur. Ris de blaadjes tijm van de takjes. Voeg de zuurkool, tijm en een 1/2 potje cranberrycompote toe en laat 12 min. op laag vuur stoven. Schep regelmatig om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 13 min. op middelhoog vuur rondom bruin en gaar.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de bieslook fijn en schep door de puree. Serveer met de braadworst en cranberryzuurkool en de rest van de cranberrycompote.
Braadworst & cranberryzuurkool
De verrassing zit 'm in de frisse, zoetzure cranberry's.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spoel de zuurkool onder koud stromend water en laat uitlekken. Verhit 2 el olie in een pan met dikke bodem en bak het komijnzaad 1 min. op middelhoog vuur. Ris de blaadjes tijm van de takjes. Voeg de zuurkool, tijm en een 1/2 potje cranberrycompote toe en laat 12 min. op laag vuur stoven. Schep regelmatig om.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 13 min. op middelhoog vuur rondom bruin en gaar.
Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de bieslook fijn en schep door de puree. Serveer met de braadworst en cranberryzuurkool en de rest van de cranberrycompote.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g gekookte wijnzuurkool
3 el arachideolie
2 tl komijnzaad
7½ g verse tijm
250 g cranberrycompote
4 braadworsten
800 g aardappelpuree met boter
25 g verse bieslook