Hollandse aardappelstoof met boerenkool & braadworst
Boerenkool zoals je hem nog nooit gegeten hebt. Zo Hollands, maar toch anders.
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de hutspotgroenten 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de braadworstjes in stukjes. Voeg toe samen met de Hollandse stoofkruiden en bak 2 min. mee.
Voeg de boerenkool, aardappelschijfjes, kookzuivel en het water toe.Verkruimel de bouillontablet erboven en roer door. Breng aan de kook, stoof met de deksel op de pan in 10 min. op laag vuur gaar en serveer.
Hollandse aardappelstoof met boerenkool & braadworst
Boerenkool zoals je hem nog nooit gegeten hebt. Zo Hollands, maar toch anders.
hoofdgerecht
null personen
460 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de hutspotgroenten 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de braadworstjes in stukjes. Voeg toe samen met de Hollandse stoofkruiden en bak 2 min. mee.
Voeg de boerenkool, aardappelschijfjes, kookzuivel en het water toe.Verkruimel de bouillontablet erboven en roer door. Breng aan de kook, stoof met de deksel op de pan in 10 min. op laag vuur gaar en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el arachideolie
500 g hutspotgroenten
270 g Catalaanse braadworsten
2 el Hollandse stoofkruiden
150 g gesneden boerenkool
500 g aardappelschijfjes
250 g kookzuivel
250 ml water
1 groentebouillontablet