Naan gevuld met kip tikka masala
Heel even de keuken in en je waant je in India.
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Schenk de tikka masala erbij en laat 12 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe.
Schaaf ondertussen de ongeschilde komkommers in de lengte in lange repen. Doe in een kom en meng met de azijn en het water. Breng op smaak met peper en het zout. Schep regelmatig om.
Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ze open en vul ze met het kip-spinaziemengsel. Serveer met de komkommersalade.
Naan gevuld met kip tikka masala
Heel even de keuken in en je waant je in India.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Schenk de tikka masala erbij en laat 12 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe.
Schaaf ondertussen de ongeschilde komkommers in de lengte in lange repen. Doe in een kom en meng met de azijn en het water. Breng op smaak met peper en het zout. Schep regelmatig om.
Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd ze open en vul ze met het kip-spinaziemengsel. Serveer met de komkommersalade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el arachideolie
300 g kipfiletreepjes
425 g tikka masala saus in pot
300 g spinazie (gewassen)
2 komkommers
100 ml natuurazijn
300 ml kraanwater
½ tl zout
560 g mininaans koriander/knoflook