Naan gevuld met kip tikka masala
bewaar
bewaar

Naan gevuld met kip tikka masala

Heel even de keuken in en je waant je in India.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Schenk de tikka masala erbij en laat 12 min. op laag vuur zachtjes koken. Voeg de laatste 2 min. de spinazie toe.

Schaaf ondertussen de ongeschilde komkommers in de lengte in lange repen. Doe in een kom en meng met de azijn en het water. Breng op smaak met peper en het zout. Schep regelmatig om.

Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ze open en vul ze met het kip-spinaziemengsel. Serveer met de komkommersalade.

combinatietipHoud je van pittig? Voeg 1 in ringetjes gesneden rode peper toe aan de komkommersalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Naan gevuld met kip tikka masala

Heel even de keuken in en je waant je in India.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig