Pastaovenschotel met gehakt en kaas
bewaar
bewaar

Pastaovenschotel met gehakt en kaas

Van deze pastaovenschotel met gehakt en kaas geniet iedereen! Extra smullen met het gegratineerde laagje kaas.

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. rul.

Snipper ondertussen de ui en snijd de courgettes in blokjes. Voeg toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Roer het water, de crème fraîche en kruidenmix door het gehaktmengsel, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken.

Meng de pasta door de gehaktsaus en verdeel over de ovenschaal. Snijd de kaas in repen en verdeel erover. Bak de schotel ca. 10 min. in de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastaovenschotel met gehakt en kaas

Van deze pastaovenschotel met gehakt en kaas geniet iedereen! Extra smullen met het gegratineerde laagje kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig