Pastaovenschotel met gehakt en kaas
Van deze pastaovenschotel met gehakt en kaas geniet iedereen! Extra smullen met het gegratineerde laagje kaas.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. rul.
Snipper ondertussen de ui en snijd de courgettes in blokjes. Voeg toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Roer het water, de crème fraîche en kruidenmix door het gehaktmengsel, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken.
Meng de pasta door de gehaktsaus en verdeel over de ovenschaal. Snijd de kaas in repen en verdeel erover. Bak de schotel ca. 10 min. in de oven.
Pastaovenschotel met gehakt en kaas
Van deze pastaovenschotel met gehakt en kaas geniet iedereen! Extra smullen met het gegratineerde laagje kaas.
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
20 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het gehakt op middelhoog vuur in 5 min. rul.
Snipper ondertussen de ui en snijd de courgettes in blokjes. Voeg toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Roer het water, de crème fraîche en kruidenmix door het gehaktmengsel, breng aan de kook en laat 3 min. zachtjes koken.
Meng de pasta door de gehaktsaus en verdeel over de ovenschaal. Snijd de kaas in repen en verdeel erover. Bak de schotel ca. 10 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g volkorenpenne
300 g rundergehakt
1 middelgrote ui
2 courgettes
50 ml water
125 g crème fraîche
61 g gedroogde kruidenmix voor macaroni
100 g plakken jonge kaas 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)