Bretons gehaktbrood
Je gehaktbrood breng je in een klap op smaak met de kruidenmix.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe het gehakt in een kom en meng met de mix voor Bretons gehakt, soepgroenten en het ei. Vet de ovenschaal in. Kneed het gehaktmengsel tot een brood en leg in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood ca. 30 min. in het midden van de oven.
Snipper ondertussen de ui. Verhit na 15 min. oventijd de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappeltjes in 5 min. op hoog vuur bruin. Voeg de ui en Provençaalse kruidenmix toe en roerbak nog 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met het gehaktbrood.
Bretons gehaktbrood
Je gehaktbrood breng je in een klap op smaak met de kruidenmix.
hoofdgerecht
null personen
545 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe het gehakt in een kom en meng met de mix voor Bretons gehakt, soepgroenten en het ei. Vet de ovenschaal in. Kneed het gehaktmengsel tot een brood en leg in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood ca. 30 min. in het midden van de oven.
Snipper ondertussen de ui. Verhit na 15 min. oventijd de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappeltjes in 5 min. op hoog vuur bruin. Voeg de ui en Provençaalse kruidenmix toe en roerbak nog 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met het gehaktbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g half-om-halfgehakt
40 g mix voor Bretons gehakt
150 g tuinkruidensoepgroenten
1 middelgroot ei
1 ui
2 el zonnebloemolie
600 g bakaardappeltjes
2 tl Provençaalse kruidenmix
300 g diepvries tuinbonen
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm)