Bretons gehaktbrood
bewaar
bewaar

Bretons gehaktbrood

Je gehaktbrood breng je in een klap op smaak met de kruidenmix.

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe het gehakt in een kom en meng met de mix voor Bretons gehakt, soepgroenten en het ei. Vet de ovenschaal in. Kneed het gehaktmengsel tot een brood en leg in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood ca. 30 min. in het midden van de oven.

Snipper ondertussen de ui. Verhit na 15 min. oventijd de olie in een ruime koekenpan en bak de aardappeltjes in 5 min. op hoog vuur bruin. Voeg de ui en Provençaalse kruidenmix toe en roerbak nog 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinbonen toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met het gehaktbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bretons gehaktbrood

Je gehaktbrood breng je in een klap op smaak met de kruidenmix.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig