Tomaten-gehaktbrood
bewaar
bewaar

Tomaten-gehaktbrood

In de oven heeft de tomaat de tijd om heerlijk zoet te worden. Lekker met krieltjes en groene salade.

20 min. bereiden / 35 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop het ei los en snipper de ui.

Meng in een kom het gehakt met de tomatenpuree, het ei, de ui en oregano. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tomaten in plakjes en vet de cakevorm in. Schep het gehaktmengsel in de cakevorm en druk er de plakjes tomaat in. Bak het gehaktbrood in ca. 35 min. in de oven gaar.

Verhit 15 min. voor het einde van de oventijd de olie in een koekenpan en bak de krieltjes goudbruin en gaar. Snijd het gehaktbrood in plakken en serveer met de krieltjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tomaten-gehaktbrood

In de oven heeft de tomaat de tijd om heerlijk zoet te worden. Lekker met krieltjes en groene salade.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig