Kalfsvleesragout met kaas
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Ragout verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosuitjes door ragout scheppen. Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker. Ragout garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.
Kalfsvleesragout met kaas
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Ragout verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosuitjes door ragout scheppen. Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker. Ragout garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
2 zakken miniworteltjes
2 blikken kalfsragout
50 ml witte wijn
75 ml crème fraîche
1 zakje Formaggio da Pasta
3 bosuitjes
0 zout en peper
1 theelepel suiker