Kalfsvleesragout met kaas
bewaar
bewaar

Kalfsvleesragout met kaas

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Ragout verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosuitjes door ragout scheppen. Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker. Ragout garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalfsvleesragout met kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig