Lunchsalade met roquefort
Aan de slag
Haricots verts schoonmaken en halveren. Haricots verts in ca. 4 minuten beetgaar koken, in zeef haricots verts onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Citroen schoonboenen en 2 theelepels schil eraf raspen. Citroen uitpersen. In kom citroensap met geraspte citroenschil, olie en kaas tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Pecannoten grof hakken. In schaal veldsla, rucola en haricots verts met 2 eetlepels dressing en tweederde van pecannoten mengen. Salade over vier borden verdelen. Plakjes roquefort erop leggen en rest van dressing erover sprenkelen. Garneren met rest pecannoten. Serveren met grof bruin brood.
Lunchsalade met roquefort
null personen
510 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Haricots verts schoonmaken en halveren. Haricots verts in ca. 4 minuten beetgaar koken, in zeef haricots verts onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Citroen schoonboenen en 2 theelepels schil eraf raspen. Citroen uitpersen. In kom citroensap met geraspte citroenschil, olie en kaas tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Pecannoten grof hakken. In schaal veldsla, rucola en haricots verts met 2 eetlepels dressing en tweederde van pecannoten mengen. Salade over vier borden verdelen. Plakjes roquefort erop leggen en rest van dressing erover sprenkelen. Garneren met rest pecannoten. Serveren met grof bruin brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaaltje haricots verts
1 citroen
5 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum
½ zakje Formaggio da Pasta
0 zout en versgemalen zwarte peper
1 bakje pecannoten
75 g veldsla
75 g rucola
200 g roquefort