Provencaalse mosselen
bewaar
bewaar

Provencaalse mosselen

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Mosselen wassen. Kapotte mosselen en mosselen die na een flinke tik niet sluiten weggooien. In mosselpan olie verhitten. Roerbakgroente ca. 3 minuten fruiten. Mosselen erop leggen en 1/2 dl water erbij schenken. Mosselen op matig vuur in ca. 10 minuten koken tot alle schelpen openstaan. Sla met dressing mengen. Olijven in stukjes snijden en door vissaus roeren. Mosselen over vier borden verdelen. Groente met schuimspaan erover scheppen. Serveren met vissaus, stokbrood en sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provencaalse mosselen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig