Witte-bonensoep met basilicumtapenade
bewaar
bewaar

Witte-bonensoep met basilicumtapenade

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. In grote pan 2 el olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Bouillontabletten, 800 ml water en 1 pot witte bonen toevoegen en aan de kook brengen en 3 min. laten koken. Met staafmixer soep pureren. Soep weer op het vuur zetten. Groentemix en rest bonen toevoegen en aan de kook brengen. Soep 5 min. laten koken. Basilicumblaadjes van steeltjes trekken. In keukenmachine of met staafmixer basilicum met olijven en rest van olie pureren. Met zout en peper op smaak brengen. Stokbrood in plakjes snijden en roosteren. Tomaten in dunne plakjes snijden. Stokbrood ruim besmeren met tapenade en met tomaat beleggen. Soep met zout en peper op smaak brengen en met belegd stokbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Witte-bonensoep met basilicumtapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig