Vispakketjes met pestogroenten en olijven
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Ciabatta in oven afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Olijven grof snijden en met groenten mengen. Olijfolie en azijn erdoor mengen en naar smaak met zout en peper bestrooien. Groenten op midden van 4 licht ingevette stukken aluminiumfolie van 30 cm verdelen en kabeljauw erop leggen. 1 el pesto op elke vis scheppen en met zout en peper naar smaak bestrooien. Folie dichtvouwen en goed dichtknijpen. Foliepakketjes in midden van oven in ca. 15 min. gaar stomen. Foliepakketjes elk op bord leggen en aan tafel openen. Ciabatta in stukjes erbij geven.
Vispakketjes met pestogroenten en olijven
hoofdgerecht
null personen
414 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 °C. Ciabatta in oven afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Olijven grof snijden en met groenten mengen. Olijfolie en azijn erdoor mengen en naar smaak met zout en peper bestrooien. Groenten op midden van 4 licht ingevette stukken aluminiumfolie van 30 cm verdelen en kabeljauw erop leggen. 1 el pesto op elke vis scheppen en met zout en peper naar smaak bestrooien. Folie dichtvouwen en goed dichtknijpen. Foliepakketjes in midden van oven in ca. 15 min. gaar stomen. Foliepakketjes elk op bord leggen en aan tafel openen. Ciabatta in stukjes erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta
4 eetlepels zwarte olijven zonder pit
1 zak Italiaanse roerbakgroentemix
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte-wijnazijn
600 g kabeljauwfilets
4 eetlepels pesto alla genovese
Dit heb je nodig
aluminiumfolie