Witte-bonensalade
Aan de slag
Bonen laten uitlekken. Ui pellen en in ringen snijden. Varkensvleesreepjes bestrooien met peper en ruim zeezout. In koekenpan boter verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 5 minuten krokant en gaar bakken. Sla over vier borden verdelen. Ui en witte bonen erover verdelen. Helft van dressing erover sprenkelen. Vleesreepjes op salade leggen. Rest van dressing erover sprenkelen. Garneren met olijven. Lekker met grof volkorenbrood.
Witte-bonensalade
hoofdgerecht
null personen
405 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bonen laten uitlekken. Ui pellen en in ringen snijden. Varkensvleesreepjes bestrooien met peper en ruim zeezout. In koekenpan boter verhitten. Vleesreepjes op hoog vuur in ca. 5 minuten krokant en gaar bakken. Sla over vier borden verdelen. Ui en witte bonen erover verdelen. Helft van dressing erover sprenkelen. Vleesreepjes op salade leggen. Rest van dressing erover sprenkelen. Garneren met olijven. Lekker met grof volkorenbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 potten witte bonen
1 rode ui
1 schaaltje varkensvleesreepjes
1 eetlepel fijn zeezout
1 eetlepel boter of margarine
1 zak gemengde friséesla
1 pot vinaigrette
100 g groene olijven met knoflook