Witte-bonensalade met tonijn
Aan de slag
In wok bonen met vocht al omscheppend ca. 5 minuten verwarmen. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Citroen schoonboenen en in partjes snijden. Tonijn afgieten, olie opvangen en ca. 2 eetlepels van olie door tapenade roeren. In diep bord tapenade door bonen mengen. Tonijn, uiringen en citroenpartjes erop leggen. Bestrooien met peper. Serveren met pistolet.
Witte-bonensalade met tonijn
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In wok bonen met vocht al omscheppend ca. 5 minuten verwarmen. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Citroen schoonboenen en in partjes snijden. Tonijn afgieten, olie opvangen en ca. 2 eetlepels van olie door tapenade roeren. In diep bord tapenade door bonen mengen. Tonijn, uiringen en citroenpartjes erop leggen. Bestrooien met peper. Serveren met pistolet.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot witte bonen
1 ui
¼ citroen
1 blikje tonijn in olie
1 eetlepel verse groene tapenade
0 (versgemalen) zwarte peper
1 pistolet