Penne met Italiaanse mosselen
Aan de slag
In (mossel)pan olijfolie verhitten en roerbakgroentemix met Italiaanse kruiden op matig vuur 3 min. smoren. Intussen kapotte mosselen en mosselen die na een tik niet sluiten verwijderen. Mosselen op groenten scheppen en op matig vuur 6-8 min. koken tot alle schelpen openstaan. In ruim kokend water met zout penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In steelpan koksroom met tomatentapenade verwarmen. Mosselen in grote kom scheppen. Groenten met schuimspaan uit pan scheppen en door tapenadesaus roeren. Pasta afgieten en met groentesaus over twee diepe borden verdelen. Mosselen erbij serveren.
Penne met Italiaanse mosselen
hoofdgerecht
null personen
1035 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In (mossel)pan olijfolie verhitten en roerbakgroentemix met Italiaanse kruiden op matig vuur 3 min. smoren. Intussen kapotte mosselen en mosselen die na een tik niet sluiten verwijderen. Mosselen op groenten scheppen en op matig vuur 6-8 min. koken tot alle schelpen openstaan. In ruim kokend water met zout penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In steelpan koksroom met tomatentapenade verwarmen. Mosselen in grote kom scheppen. Groenten met schuimspaan uit pan scheppen en door tapenadesaus roeren. Pasta afgieten en met groentesaus over twee diepe borden verdelen. Mosselen erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper
1 zak Italiaanse roerbakgroentemix
2 theelepels Italiaanse kruiden
1 bak panklare mosselen
1 pak penne rigate
100 ml koksroom
½ bakje zongedroogde tomatentapenade