Kruidenrolletje
Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.
Aan de slag
Hak de walnoten grof. Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan. Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas. Strooi de walnoten erover.
Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap. Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas. Bestrooi de wraps met peper en zout. Rol de wraps rond de vulling stevig op. Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.
Haal de wraps uit de folie. Snijd de zijkanten van de rol. Snijd de rollen elk in 6 stukken. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.
Kruidenrolletje
Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.
voorgerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hak de walnoten grof. Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan. Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas. Strooi de walnoten erover.
Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap. Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas. Bestrooi de wraps met peper en zout. Rol de wraps rond de vulling stevig op. Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.
Haal de wraps uit de folie. Snijd de zijkanten van de rol. Snijd de rollen elk in 6 stukken. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
45 g ongebrande walnoten
2 tortillawraps
100 g verse roomkaas naturel
15 g verse dille
13 g verse bieslook
15 g verse munt
Dit heb je nodig
cocktailprikker