Kruidenrolletje
bewaar
bewaar

Kruidenrolletje

Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Hak de walnoten grof. Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan. Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas. Strooi de walnoten erover.

Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap. Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas. Bestrooi de wraps met peper en zout. Rol de wraps rond de vulling stevig op. Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.

Haal de wraps uit de folie. Snijd de zijkanten van de rol. Snijd de rollen elk in 6 stukken. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kruidenrolletje

Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig