Romige bloemkoolsoep met champignonlaagje
bewaar
bewaar

Romige bloemkoolsoep met champignonlaagje

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen, stronken in stukjes snijden. Bloemkool in 500 ml water in 10 min. gaar koken. Champignons schoonmaken en in kleine stukjes snijden. In koekenpan boter verhitten en champignons ca. 5 min. bakken en vocht laten verdampen. Champignons met zout en peper bestrooien. Met staafmixer of keukenmachine bloemkool in water pureren. Bloemkoolsoep aan de kook brengen en bouillontabletten toevoegen en laten oplossen. Roomkaas door soep roeren en al roerend laten smelten. Bieslook fijnknippen. Soep met zout en peper op smaak brengen. Soep over vier borden/kommen verdelen. Bieslook door champignons scheppen. Champignons over soep verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige bloemkoolsoep met champignonlaagje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig