Tortilla's met garnalen
bewaar
bewaar

Tortilla's met garnalen

Garnalen en mangosalsa: verrukkelijke combinatie!

15 min. bereiden / 1 uur wachten

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de breedte. Snijd de helft fijn, met (pittig) of zonder (minder pittig) de zaadjes. Snijd de paprika en knoflook fijn. Doe de fijngesneden peper, paprika, knoflook, olie en eventueel zout in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Schenk de marinade over de garnalen en laat 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de limoen uit. Snijd de ui in dunne ringen. Houd wat koriander achter voor garnering en snijd de rest fijn. Meng de fijngesneden koriander met de mango, ui en limoensap. Snijd de rest van de peper in dunne ringetjes en voeg toe.

Steek de barbecue aan. Verwarm de tortilla’s 30 sec. op de barbecue. Keer halverwege. Rijg de garnalen aan de spiesen. Gril ze in 4 min. gaar. Keer halverwege.

Bestrooi de mangosalsa met de achtergehouden koriander. Serveer de garnalen met de salsa en tortilla’s.

algemeenJe kunt de mangosalsa 1 dag van tevoren bereiden. De garnalen zijn het lekkerst als je ze ter plekke grilt.

Tortilla's met garnalen

Instructievideo - 04:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortilla's met garnalen

Garnalen en mangosalsa: verrukkelijke combinatie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig