Mihoen met garnalen
Lekker makkelijke Indonesische schotel.
Aan de slag
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de spekreepjes in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin.Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de knoflook fijn.
Voeg de peper en knoflook toe aan de spekjes en fruit 2 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak op laag vuur 5 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg samen met de mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 min. Schep af en toe om.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Mihoen met garnalen
Lekker makkelijke Indonesische schotel.
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de spekreepjes in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin.Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de knoflook fijn.
Voeg de peper en knoflook toe aan de spekjes en fruit 2 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak op laag vuur 5 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg samen met de mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 min. Schep af en toe om.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g mihoen
2 el wokolie
125 g magere spekreepjes
1 rode peper
2 tenen knoflook
500 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
3 bosuien
3 el AH sojasaus