Banaan-aardbeienijs
Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.
Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.
Banaan-aardbeienijs
Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!
nagerecht
null personen
105 kcal
5 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.
Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 rijpe bananen
5 verse aardbeien
Dit heb je nodig
keukenmachine