Banaan-aardbeienijs
bewaar
bewaar

Banaan-aardbeienijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

5 min. bereiden / 5 uur wachten

2 ingrediënten

Aan de slag

Pel de bananen en snijd in stukjes. Doe in een plastic zak en leg minimaal 5 uur in de vriezer.

Maak de aardbeien schoon. Doe de bevroren stukjes banaan in de keukenmachine en laat de machine draaien. Voeg 1 voor 1 de aardbeien toe tot het ijs de consistentie heeft van softijs. Het kan zijn dat er een aardbei meer of minder in moet. Serveer direct.

variatietipGebruik in plaats van aardbeien eens mango of perzik.
bewaartipJe kunt de stukjes banaan maximaal 3 maanden bewaren in de vriezer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Banaan-aardbeienijs

Zo romig en tóch zonder room. En ook nog eens zonder suiker. Van dit ijs kun je blijven eten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig