Frambozensmoothie met banaan en amandeldrink
Deze roze, vegan smoothie maak je met friszoete frambozen, een dadel en amandelpasta.
Aan de slag
Snijd de banaan in plakjes van ca. 2 cm en doe in een diepvriesbakje. Laat in minimaal 4 uur bevriezen. Ontpit ondertussen de dadel.
Doe de plakjes bevroren banaan, de frambozen, dadel, havermout, amandeldrink en amandelpasta in de blender of hoge beker van de staafmixer. Pureer tot een gladde smoothie.
Schenk de smoothie in een hoog glas en serveer meteen.
Frambozensmoothie met banaan en amandeldrink
Deze roze, vegan smoothie maak je met friszoete frambozen, een dadel en amandelpasta.
null personen
395 kcal
1 min. bereiden
240 min. wachten
Aan de slag
Snijd de banaan in plakjes van ca. 2 cm en doe in een diepvriesbakje. Laat in minimaal 4 uur bevriezen. Ontpit ondertussen de dadel.
Doe de plakjes bevroren banaan, de frambozen, dadel, havermout, amandeldrink en amandelpasta in de blender of hoge beker van de staafmixer. Pureer tot een gladde smoothie.
Schenk de smoothie in een hoog glas en serveer meteen.
combinatietip:
bereidingstip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rijpe banaan
1 verse medjouldadel
175 g verse frambozen
20 g havermout
200 ml amandeldrink ongezoet
1 el amandelpasta
Dit heb je nodig
staafmixer of blender