Broodje barbecuebiefstuk
Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Meng de biefstuk met de olie en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de biefstuk 30 min. afgedekt marineren. Rooster de biefstukken 7 min. op de barbecue, keer halverwege.
Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander fijn. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Snijd de jalapeños fijn. Meng met de tomaat, ui, koriander en azijn. Voeg eventueel zout toe. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met het jalapeñomengsel. Beleg met wat rucola. Snijd de biefstukken horizontaal in plakken van 2 cm. Leg de biefstuk in de broodjes en verdeel de rest van het jalapeñomengsel erover.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
Broodje barbecuebiefstuk
Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Meng de biefstuk met de olie en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de biefstuk 30 min. afgedekt marineren. Rooster de biefstukken 7 min. op de barbecue, keer halverwege.
Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander fijn. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Snijd de jalapeños fijn. Meng met de tomaat, ui, koriander en azijn. Voeg eventueel zout toe. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met het jalapeñomengsel. Beleg met wat rucola. Snijd de biefstukken horizontaal in plakken van 2 cm. Leg de biefstuk in de broodjes en verdeel de rest van het jalapeñomengsel erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 biefstukken
2 el traditionele olijfolie
2 tl gedroogde Italiaanse kruiden
1 ui
7½ g verse koriander
3 tomaten
1 el jalapeñopeper in pot
1 el rodewijnazijn
8 shoarmabroodjes
40 g rucola
Dit heb je nodig
barbecue