Broodje barbecuebiefstuk
bewaar
bewaar

Broodje barbecuebiefstuk

Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.

15 min. bereiden / 30 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Meng de biefstuk met de olie en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat de biefstuk 30 min. afgedekt marineren. Rooster de biefstukken 7 min. op de barbecue, keer halverwege.

Snipper ondertussen de ui en snijd de koriander fijn. Snijd de tomaat in kleine stukjes. Snijd de jalapeños fijn. Meng met de tomaat, ui, koriander en azijn. Voeg eventueel zout toe. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de broodjes open en bestrijk de binnenkant met het jalapeñomengsel. Beleg met wat rucola. Snijd de biefstukken horizontaal in plakken van 2 cm. Leg de biefstuk in de broodjes en verdeel de rest van het jalapeñomengsel erover.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje barbecuebiefstuk

Biefstuk van de barbecue krijgt zo'n geweldig lekkere grillsmaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig