'Toscaanse' frittata met salade
bewaar
bewaar

'Toscaanse' frittata met salade

De groenten worden gegrild, daardoor krijgen ze een intensere smaak.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de paprika in reepjes en de ui in ringen. Schep de paprika en bimi om met ¼ van de olie, peper en eventueel zout. Verhit de grillpan. Rooster de groenten in 2 porties in 4 min. rondom beetgaar. Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan en bak de frittata (groenteomelet) in 7 min. goudbruin. Keer regelmatig.

Verwarm de tomatensaus in een steelpan, de saus mag niet koken. Meng de gegrilde groenten, de rest van de olie, de ui en slamelange tot salade. Breng op smaak met peper.

Schaaf de Grana Padano. Verdeel de salade over de borden. Leg er een frittata bij. Schep de tomatensaus over de frittata. Bestrooi met de kaas.

variatietipGeef de salade een extra mediterrane smaak met 75 g zwarte olijven.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

'Toscaanse' frittata met salade

De groenten worden gegrild, daardoor krijgen ze een intensere smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig