Frambozen-kokosblokjes
Dé perfecte traktatie of gewoon lekker voor jezelf!
Aan de slag
Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersuiker, 1/3 van de geraspte kokos en 2/3 mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes.
Frambozen-kokosblokjes
Instructievideo - 02:29 min.
Frambozen-kokosblokjes
Dé perfecte traktatie of gewoon lekker voor jezelf!
null porties
95 kcal
10 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Vet de brownievorm in en bekleed met bakpapier. Doe voor de witte kokoslaag de helft van de poedersuiker, 1/3 van de geraspte kokos en 2/3 mascarpone in een kom. Mix op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep het mengsel in de brownievorm en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
Doe voor de roze laag de rest van de poedersuiker, het kokos en de mascarpone in de kom. Prak de frambozen en voeg ook toe. Mix weer op de laagste stand tot een samenhangend geheel. Schep op de witte laag en druk stevig aan tot een gelijkmatige laag.
Dek af met vershoudfolie of bakpapier en zet minimaal 3 uur in de koelkast. Haal de kokoskoek uit de vorm en snijd in kleine blokjes.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el boter om in te vetten
500 g poedersuiker
350 g geraspte kokos
150 g mascarpone
50 g verse frambozen
Dit heb je nodig
brownievorm (28 x 18 cm)
bakpapier
vershoudfolie