Paprika-tomatensalade met burrata
Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.
Aan de slag
Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!
Paprika-tomatensalade met burrata
Instructievideo - 02:19 min.
Paprika-tomatensalade met burrata
Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak paprikamix
4 el traditionele olijfolie
360 g tomatenmix
2 el verse groene pesto
½ potje zongerijpte Taggia-olijven
1 verse ciabatta
1 burrata