Paprika-tomatensalade met burrata
bewaar
bewaar

Paprika-tomatensalade met burrata

Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.

Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!

Paprika-tomatensalade met burrata

Instructievideo - 02:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Paprika-tomatensalade met burrata

Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig