Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten
bewaar
bewaar

Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten

Rijkgevulde maaltijdsalade die er ook nog eens heel mooi uitziet.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Hak de pecannoten grof. Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Bak in dezelfde koekenpan zonder olie of boter de bacon in 5 min. knapperig en goudbruin. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Snijd de radicchio in repen van 1 cm. Meng de radicchio met de rucola en verdeel over de borden. Halveer de dadels in de lengte. Verkruimel de geitenkaas en verdeel met de dadels en bacon over de salade.

Meng de olie met de gembersiroop en schenk over de salade. Bestrooi met de pecannoten en versgemalen peper.

combinatietipLekker met een noten-rozijnenbroodje.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten

Rijkgevulde maaltijdsalade die er ook nog eens heel mooi uitziet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig