Milde Italiaanse kaasfondue
Makkelijker kan niet: deze kaasfondue staat in 10 minuten op tafel.
Aan de slag
Kook de spruitjes kort. Maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, de knolselderij in blokjes en de bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.
Snijd ondertussen de korstjes zo dun mogelijk van de kaas en snijd de kaas in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.
Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe aan de kaasfondue.
Wrijf de caquelon in met de knoflook en schenk de kaasfondue erin. Houd op tafel warm op een brandertje. Serveer met de ciabatta en groenten.
Knolselderij snijden
Instructievideo - 00:44 min.
Milde Italiaanse kaasfondue
Makkelijker kan niet: deze kaasfondue staat in 10 minuten op tafel.
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruitjes kort. Maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, de knolselderij in blokjes en de bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.
Snijd ondertussen de korstjes zo dun mogelijk van de kaas en snijd de kaas in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.
Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe aan de kaasfondue.
Wrijf de caquelon in met de knoflook en schenk de kaasfondue erin. Houd op tafel warm op een brandertje. Serveer met de ciabatta en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g geschoonde spruitjes
250 g champignons
1 grote winterpeen
400 g knolselderij
400 g bloemkool
400 g Emmi kaasfondue
180 g Taleggio kaas
3 takjes verse tijm
½ teen knoflook
1 verse ciabatta
Dit heb je nodig
caquelon