Milde Italiaanse kaasfondue
bewaar
bewaar

Milde Italiaanse kaasfondue

Makkelijker kan niet: deze kaasfondue staat in 10 minuten op tafel.

10 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spruitjes kort. Maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, de knolselderij in blokjes en de bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.

Snijd ondertussen de korstjes zo dun mogelijk van de kaas en snijd de kaas in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.

Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg toe aan de kaasfondue.

Wrijf de caquelon in met de knoflook en schenk de kaasfondue erin. Houd op tafel warm op een brandertje. Serveer met de ciabatta en groenten.

Knolselderij snijden

Instructievideo - 00:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde Italiaanse kaasfondue

Makkelijker kan niet: deze kaasfondue staat in 10 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig