Pittige Italiaanse kaasfondue
Romig wintergerecht waar jong en oud warm van wordt.
Aan de slag
Kook de spruitjes kort, maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, knolselderij in blokjes en bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.
Snijd ondertussen de gorgonzola in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.
Snijd de peterselie fijn en voeg toe aan de kaasfondue. Wrijf de caquelon in met gehalveerde knoflook en schenk de kaasfondue erin.
Houd op tafel warm op een brandertje. Snijd de ciabatta in blokjes. Serveer de kaasfondue met de ciabatta en groenten.
Knolselderij snijden
Instructievideo - 00:44 min.
Pittige Italiaanse kaasfondue
Romig wintergerecht waar jong en oud warm van wordt.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruitjes kort, maak ondertussen de champignons schoon. Snijd de winterpeen in stukjes, knolselderij in blokjes en bloemkool in roosjes. Bereid de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking in een steelpan.
Snijd ondertussen de gorgonzola in blokjes. Voeg toe aan de kaasfondue en laat smelten. Roer regelmatig.
Snijd de peterselie fijn en voeg toe aan de kaasfondue. Wrijf de caquelon in met gehalveerde knoflook en schenk de kaasfondue erin.
Houd op tafel warm op een brandertje. Snijd de ciabatta in blokjes. Serveer de kaasfondue met de ciabatta en groenten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g geschoonde spruitjes
250 g champignons
1 grote winterpeen
400 g knolselderij
400 g bloemkool
400 g Zwitserse kaasfondue
180 g gorgonzola piccante 48+
10 g verse platte peterselie
½ teen knoflook
1 verse ciabatta
Dit heb je nodig
caquelon