Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 ºC. Broccoli in kleine roosjes verdelen en naar wens rauw laten of beetgaar koken (in bodempje water in ca. 4 minuten). Courgette wassen, in lengte halveren en in plakken snijden. Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing in 6-8 minuten afbakken. Intussen in braadpan of speciale caquelon (vuurvaste 'steelpan' van aardewerk) inhoud van pak kaasfondue op hoog vuur in ca. 5 minuten laten smelten. Af en toe roeren. Ciabatta in stukjes snijden. Steeltjes van basilicum plukken, blad in reepjes snijden. Basilicum door fondue roeren. Fondue op rechaud op tafel zetten. Ciabatta, broccoli en courgette erbij serveren.
Basilicum-kaasfondue met notenciabatta en groenten
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 220 ºC. Broccoli in kleine roosjes verdelen en naar wens rauw laten of beetgaar koken (in bodempje water in ca. 4 minuten). Courgette wassen, in lengte halveren en in plakken snijden. Ciabatta volgens gebruiksaanwijzing in 6-8 minuten afbakken. Intussen in braadpan of speciale caquelon (vuurvaste 'steelpan' van aardewerk) inhoud van pak kaasfondue op hoog vuur in ca. 5 minuten laten smelten. Af en toe roeren. Ciabatta in stukjes snijden. Steeltjes van basilicum plukken, blad in reepjes snijden. Basilicum door fondue roeren. Fondue op rechaud op tafel zetten. Ciabatta, broccoli en courgette erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ zak panklare broccoli
½ courgette
1 ciabatta con noci
1 pak kaasfondue
1 zakje verse basilicum
Dit heb je nodig
caquelon