Brioche met hazelnootpasta en kersen
Én kersen én hazelnootpasta én croissantdeeg. Dat wordt een driedubbel feestje aan de ontbijttafel.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de springvormen met bakpapier en vet de randen in.
Rol het croissantdeeg uit en bestrijk dun met de Nutella. Verdeel de bevroren kersen erover en rol het deeg in de lengte op. Snijd de rol in 12 gelijke stukjes.
Leg in elke springvorm 3 rolletjes deeg tegen elkaar aan, met de snijkant naar onderen.
Bak ca. 25 min. in het midden van de oven. Laat 5 min. afkoelen in de vormpjes. Neem eruit en serveer.
Brioche met hazelnootpasta en kersen
Instructievideo - 01:45 min.
Brioche met hazelnootpasta en kersen
Én kersen én hazelnootpasta én croissantdeeg. Dat wordt een driedubbel feestje aan de ontbijttafel.
null personen
460 kcal
10 min. bereiden
5 min. wachten
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de bodem van de springvormen met bakpapier en vet de randen in.
Rol het croissantdeeg uit en bestrijk dun met de Nutella. Verdeel de bevroren kersen erover en rol het deeg in de lengte op. Snijd de rol in 12 gelijke stukjes.
Leg in elke springvorm 3 rolletjes deeg tegen elkaar aan, met de snijkant naar onderen.
Bak ca. 25 min. in het midden van de oven. Laat 5 min. afkoelen in de vormpjes. Neem eruit en serveer.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 g boter om in te vetten
1 blik vers super croissantdeeg in blik
100 g Nutella
250 g diepvries kersen
Dit heb je nodig
bakpapier
springvormen (Ø 12 cm)