Bosbessenbroodjes
Kaneelbroodjes move over! Het is tijd voor berry rolls.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een helft van de vrucht uit.
Rol het croissantdeeg uit. Besmeer met de confiture en verdeel er het citroenrasp over. Snijd over de stippellijn in 3 gelijke plakken. Verdeel er de blauwe bessen over.
Rol de deegplakken vanaf de lange kant strak op en snijd elke rol in 8 stukken. Verdeel deze over de springvorm, leg iets uit elkaar. Bak de bosbessenbroodjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Meng de poedersuiker met 1 el citroensap en verdeel over de broodjes.
Bosbessenbroodjes
Kaneelbroodjes move over! Het is tijd voor berry rolls.
null porties
405 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers een helft van de vrucht uit.
Rol het croissantdeeg uit. Besmeer met de confiture en verdeel er het citroenrasp over. Snijd over de stippellijn in 3 gelijke plakken. Verdeel er de blauwe bessen over.
Rol de deegplakken vanaf de lange kant strak op en snijd elke rol in 8 stukken. Verdeel deze over de springvorm, leg iets uit elkaar. Bak de bosbessenbroodjes in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Meng de poedersuiker met 1 el citroensap en verdeel over de broodjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
350 g vers super croissantdeeg in blik
100 g Bonne Maman bosbessenconfiture
75 g blauwe bessen
30 g poedersuiker
Dit heb je nodig
springvorm (ø 26 cm, ingevet)