Mosterd-rozemarijnkip met kokosrijst
Het perfecte gerecht voor drukke dagen: in een kwartier toch een bijzonder gerecht op tafel.
Aan de slag
Breng de rijst met de kokosmelk, het water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de naaldjes van de rozemarijn fijn. Schep om en kook afgedekt op matig vuur in 12 min. gaar. Doe ondertussen de kipschnitzels met de rozemarijn, mosterd en olie in een kom. Pers de knoflook erboven en schep om. Breng op smaak met peper.
Kook de broccoli in water met zout in 6 min. gaar. Verhit de grillpan en gril de kipschnitzels in 4 min. goudbruin en gaar.
Verdeel de kip en rijst over de borden. Serveer met de broccoli.
Mosterd-rozemarijnkip met kokosrijst
Het perfecte gerecht voor drukke dagen: in een kwartier toch een bijzonder gerecht op tafel.
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de rijst met de kokosmelk, het water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de naaldjes van de rozemarijn fijn. Schep om en kook afgedekt op matig vuur in 12 min. gaar. Doe ondertussen de kipschnitzels met de rozemarijn, mosterd en olie in een kom. Pers de knoflook erboven en schep om. Breng op smaak met peper.
Kook de broccoli in water met zout in 6 min. gaar. Verhit de grillpan en gril de kipschnitzels in 4 min. goudbruin en gaar.
Verdeel de kip en rijst over de borden. Serveer met de broccoli.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g notenrijst
400 ml kokosmelk
300 ml kraanwater
2 takjes rozemarijn
370 g minikipfiletschnitzels
1 el Maille dijonmosterd
3 el traditionele olijfolie
2 tenen knoflook
600 g koelverse broccoliroosjes
Dit heb je nodig
grillpan