Noedels met gehakt en groenten
Lekker pittig gerecht met winterpeen en champignons. Je brengt het gehakt-groentemengsel in één klap op smaak met de boemboe.
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de peper in dunne ringetjes. Snijd de winterpeen in kleine blokjes (brunoise). Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de runderroerbak in 4 min. rul. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee. Voeg de ui, peper, winterpeen en champignons toe en roerbak op hoog vuur 4 min.
Giet de mie af en verdeel over de kommen. Schep het groente-gehaktmengsel erop en bestrooi met de pinda's.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Noedels met gehakt en groenten
Lekker pittig gerecht met winterpeen en champignons. Je brengt het gehakt-groentemengsel in één klap op smaak met de boemboe.
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in dunne halve ringen. Snijd de peper in dunne ringetjes. Snijd de winterpeen in kleine blokjes (brunoise). Wrijf de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de runderroerbak in 4 min. rul. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee. Voeg de ui, peper, winterpeen en champignons toe en roerbak op hoog vuur 4 min.
Giet de mie af en verdeel over de kommen. Schep het groente-gehaktmengsel erop en bestrooi met de pinda's.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
1 rode peper
250 g winterpeen
250 g champignons
300 g fijne mienestjes
2 el zonnebloemolie
250 g rundergehakt
100 g boemboe bami goreng
50 g gezouten pinda's