Bami met spitskool en gehakt
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.
Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.
Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.
Bami met spitskool en gehakt
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.
Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.
Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mienestjes
2 el olie
1 ui
300 g rundergehakt
250 g winterpeen
1 bakje champignons
1 zak gesneden spitskool
1 bakje boemboe voor bami goreng