Bami met balletjes
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.
Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.
Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Bami met balletjes
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.
Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.
Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fijne mienestjes
3 el zonnebloemolie
1 tl kerriepoeder
325 g rundergehaktballetjes
100 g boemboe bami goreng
395 g tonkatsu wokgroente
2 verse preien
125 g taugé
Dit heb je nodig
wok