Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
bewaar
bewaar

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!

29 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de grote paddenstoelen en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de paddenstoelen en knoflook 2 min. Voeg het water, de bouillontabletten, gedroogde paddenstoelen en takjes rozemarijn en tijm uit de paddestoelenmix toe en breng aan de kook. Laat de bouillon 10 min. op laag vuur trekken. Breng de bouillon op smaak met peper. Verwijder de kruiden en serveer de bouillon in diepe borden.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rozemarijnbouillon met paddenstoelen

Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig