Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!
Aan de slag
Halveer de grote paddenstoelen en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de paddenstoelen en knoflook 2 min. Voeg het water, de bouillontabletten, gedroogde paddenstoelen en takjes rozemarijn en tijm uit de paddestoelenmix toe en breng aan de kook. Laat de bouillon 10 min. op laag vuur trekken. Breng de bouillon op smaak met peper. Verwijder de kruiden en serveer de bouillon in diepe borden.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
Instructievideo - 00:36 min.
Rozemarijnbouillon met paddenstoelen
Deze rijkgevulde bouillon maak je al in 20 minuten!
voorgerecht
null personen
60 kcal
29 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de grote paddenstoelen en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een soeppan en bak de paddenstoelen en knoflook 2 min. Voeg het water, de bouillontabletten, gedroogde paddenstoelen en takjes rozemarijn en tijm uit de paddestoelenmix toe en breng aan de kook. Laat de bouillon 10 min. op laag vuur trekken. Breng de bouillon op smaak met peper. Verwijder de kruiden en serveer de bouillon in diepe borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g paddenstoelen voor risotto
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
1½ l kraanwater
3 paddenstoelenbouillontabletten
1 el Royal funghi gedroogde paddenstoel