Kruidige pasta met geitenkaas
De kracht van eenvoud: pasta, tomaat, Italiaanse kruiden en geitenkaas. In een kwartier op tafel!
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de romaatjes. Verhit de olie in een pan en bak de tomaten al omscheppend ca. 3 min. Ris de blaadjes van de kruidentakjes, snijd fijn en schep door de tomaat. Breng op smaak met zout.
Schep de pasta op de borden, schep de saus erover en verkruimel de geitenkaas erboven.
Kruidige pasta met geitenkaas
De kracht van eenvoud: pasta, tomaat, Italiaanse kruiden en geitenkaas. In een kwartier op tafel!
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer de romaatjes. Verhit de olie in een pan en bak de tomaten al omscheppend ca. 3 min. Ris de blaadjes van de kruidentakjes, snijd fijn en schep door de tomaat. Breng op smaak met zout.
Schep de pasta op de borden, schep de saus erover en verkruimel de geitenkaas erboven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g farfalle
250 g romaatjes
2 el traditionele olijfolie
20 g verse Italiaanse kruiden
150 g zachte geitenkaas