Wraps met pikante tofu
Aan de slag
In wok olie verhitten en tofu en ui-champignonmix ca. 3 minuten roerbakken. Intussen komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. Kaas door tofu scheppen en geheel nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Eventueel 1 à 2 eetlepels water toevoegen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Komkommer door vulling scheppen. Vulling over pannenkoeken verdelen en pannenkoeken oprollen.
Wraps met pikante tofu
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en tofu en ui-champignonmix ca. 3 minuten roerbakken. Intussen komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. Kaas door tofu scheppen en geheel nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Eventueel 1 à 2 eetlepels water toevoegen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Komkommer door vulling scheppen. Vulling over pannenkoeken verdelen en pannenkoeken oprollen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olie
1 bakje roerbak tofu finesse
2 bakjes champignon-uimix
1 komkommer
1 pakje verse kruidenkaas
8 kant-en-klare pannenkoeken