Boerenroerei met oude kaas
Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan en bak de wokgroente en champignons 4 min. Klop ondertussen de eieren los met de karnemelk, kerriepoeder, peper en eventueel zout. Meng de kaas door de groenten. Schenk het eimengsel erover. Bak het ei al omscheppend met een spatel op middelhoog vuur in 5 min. net gaar.
Leg het brood op de borden en schep het roerei erop.
Roerei maken
Instructievideo - 01:12 min.
Boerenroerei met oude kaas
Dit roerei is zacht van smaak door de karnemelk. Kerriepoeder en oude kaas zorgen voor een hartig tintje.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan en bak de wokgroente en champignons 4 min. Klop ondertussen de eieren los met de karnemelk, kerriepoeder, peper en eventueel zout. Meng de kaas door de groenten. Schenk het eimengsel erover. Bak het ei al omscheppend met een spatel op middelhoog vuur in 5 min. net gaar.
Leg het brood op de borden en schep het roerei erop.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
25 g ongezouten roomboter
200 g gesneden champignons
400 g Hollandse wokgroente
6 Van Beek eieren
200 ml karnemelk
2 tl kerriepoeder
200 g oude kaasblokjes
8 sneetjes volkorenbrood