Andijviesalade met oude kaas
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten. Snijd de harde onderkant van de andijvie. Was de bladeren, dep droog en scheur in grove stukken.
Snijd het brood in de lengte in 4 plakken en besprenkel met de olie. Rooster ca. 8 min. in de oven. Wrijf erover met de knoflook.
Schaaf grote krullen van de kaas. Meng de andijvie, ui en dressing in een kom. Verdeel over 4 borden en garneer met het ei en de kaas. Serveer met het brood.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Andijviesalade met oude kaas
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en snijd in kwarten. Snijd de harde onderkant van de andijvie. Was de bladeren, dep droog en scheur in grove stukken.
Snijd het brood in de lengte in 4 plakken en besprenkel met de olie. Rooster ca. 8 min. in de oven. Wrijf erover met de knoflook.
Schaaf grote krullen van de kaas. Meng de andijvie, ui en dressing in een kom. Verdeel over 4 borden en garneer met het ei en de kaas. Serveer met het brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 eieren
1 struik andijvie
1 ciabatta
4 el olijfolie
1 teen knoflook
100 g oude kaas
1 rode ui
1 bakje Zaanse dressing mosterd honing