Boerenomelet met oude kaas
bewaar
bewaar

Boerenomelet met oude kaas

Lekker makkelijk en lekker Hollands. Ook de kinderen zijn dol op deze omelet.

35 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1 cm (brunoise). Snijd de champignons in kwarten.

Verhit de olie in een hapjespan. Bak de aardappelblokjes in 8 min. op laag vuur gaar. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee. Doe de soepgroenten erbij en bak nog 3 min.

Klop de eieren los en schenk ze over de groenten. Bak de omelet met de deksel op de pan op laag vuur in 12 min. gaar. Bedek de bovenkant met de kaas en bak nog 6 min. met de deksel op de pan. Serveer met de augurken.

combinatietipLekker met grof bruin brood.
variatietipVervang voor een zachtere smaak de oude kaas door jonge kaas.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenomelet met oude kaas

Lekker makkelijk en lekker Hollands. Ook de kinderen zijn dol op deze omelet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig