Blini's met zalm
Een kruising tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek: blini's. Ze komen uit Rusland en je eet ze met verschillende toppings. Deze keer met zalm en crème fraîche. Smullen!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.
Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen en bestrijk met de crème fraîche.
Snijd de bieslook fijn. Beleg met een stukje zalm en bestrooi met de bieslook en peper.
Blini's met zalm
Een kruising tussen een pannenkoek, poffertje en eierkoek: blini's. Ze komen uit Rusland en je eet ze met verschillende toppings. Deze keer met zalm en crème fraîche. Smullen!
null personen
50 kcal
10 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.
Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen en bestrijk met de crème fraîche.
Snijd de bieslook fijn. Beleg met een stukje zalm en bestrooi met de bieslook en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el crème fraîche
1 tl mierikswortel in pot
16 blini's
13 verse bieslook
100 g gerookte zalm