Plaattaart met gegrilde groenten
De groenten zijn al gegrild, dus des te sneller zit jij aan tafel.
Aan de slag
Ontdooi de gegrilde groenten.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de pesto, maar laat 1½ cm van de randen vrij.
Verdeel de gegrilde groenten over het deeg en bestrooi met de kaas. Bestrijk de randen met water. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Verkleurt de taart onregelmatig? Draai de bakplaat dan na 15 min. om.
Halveer ondertussen de tomaten en meng door de veldsla. Besprenkel met de heft van de dressing.
Neem de plaattaart uit de oven, besprenkel met de rest van de dressing en serveer met de salade.
Plaattaart met gegrilde groenten
De groenten zijn al gegrild, dus des te sneller zit jij aan tafel.
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Ontdooi de gegrilde groenten.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de pesto, maar laat 1½ cm van de randen vrij.
Verdeel de gegrilde groenten over het deeg en bestrooi met de kaas. Bestrijk de randen met water. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Verkleurt de taart onregelmatig? Draai de bakplaat dan na 15 min. om.
Halveer ondertussen de tomaten en meng door de veldsla. Besprenkel met de heft van de dressing.
Neem de plaattaart uit de oven, besprenkel met de rest van de dressing en serveer met de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g diepvries gegrilde groenten
270 g rollen vers bladerdeeg
90 g pesto
150 g witte kaas 45+
250 g cherrytomaten
85 g veldsla
5 el dressing balsamico
Dit heb je nodig
bakpapier