Cannellinibonen met worst
bewaar
bewaar

Cannellinibonen met worst

Gekruide stoofschotel uit de oven met aubergine

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel de worst in 10 stukken en knijp de zijkanten een beetje dicht. Verhit de olie in de pan en braad de worst rondom 5 min.

Snijd ondertussen de aubergines in blokjes van 2 x 2 cm (brunoise). Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd fijn.

Schep de worst uit de pan. Bak in het achtergebleven bakvet de rest van de olie, de aubergine, rozemarijn, komijn en paprikapoeder 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

Voeg de wijn, passata en bonen toe. Schep om en leg de worst erop. Doe de deksel op de pan en bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Keer de worst halverwege.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cannellinibonen met worst

Gekruide stoofschotel uit de oven met aubergine

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig