Kapucijnerschotel met mini-hotdogs
bewaar
bewaar

Kapucijnerschotel met mini-hotdogs

Door de mini-hotdogs ook een succesgerecht bij kinderen. En: je zit in een kwartier aan tafel!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de bleekselderij in boogjes.

Verhit de boter in een hapjespan en bak de spekblokjes, ui en knoflook 3 min. Meng de bleekselderij erdoor en bak nog 2 min. Spoel de kapucijners af in een vergiet onder koud stromend water een voeg toe. Verwarm 5 min. op laag vuur. Schep af en toe om. Doe ondertussen de worstjes met het eigen vocht in een steelpan en verwarm 5 min. zonder te koken.

Schep de kapucijnerschotel op de borden en leg de worstjes erbij. Serveer met het stokbrood.

combinatietipServeer er piccalilly bij of tomatenketchup voor de kinderen.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kapucijnerschotel met mini-hotdogs

Door de mini-hotdogs ook een succesgerecht bij kinderen. En: je zit in een kwartier aan tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig